مشاوران روگا

ساخت وبلاگ

دلایل نویز در تصویر دوربین مداربسته و رفع کردن آن

یکی از مشکلات رایج دوربین های مداربسته وجود نویز است , نویز در تصویر دوربین مداربسته گویای یکسری مشکلات و اختلالاتی است که دوربین مداربسته با آن دست و پنجه نرم می کند و تا حد زیادی هم در عملکرد دوربین مداربسته تاثیر گذار است و به مرور زمان اگر نسبت به رفع آن اقدام نشود اختلالاتی جدی در دوربین مداربسته پدید می آورد .

نویز در تصویر دوربین مداربسته ممکن است به دلایل متعددی باشد که برخی از آن ها در ذیل آورده شده است :

وجود نویز در تصویر دوربین های مداربسته یکی از اصلی ترین مشکلات در طول نصب و بهره برداری از دوربین های مداربسته است. پیش از اطلاع از نحوه رفع نویز باید انواع و دلایل به وجود امدن آن را بررسی کرد. 

انواع نویز در تصویر دوربین های مداربسته

نویز الکترونیکی: نویز الکترونیکی یکی از انواع رایج نویز در دوربین های مداربسته است. این نویز خود را معمولا به صورت نقاط ریز رنگی در تصویر نشان می دهد. این نویز معمولا به دلیل تقویت بیش از حد سیگنال تصویر در نور کم به وجود می آید.

نویز الکترومغناطیسی: نویز الکترومغناطیسی دیگر نوع رایج نویز در تصاویر دوربین مدار بسته است. این نویز خود را معمولا به صورت خطوط یا موج در تصویر دوربین نشان می دهد. گاهی این امواج در طول صفحه دوربین حرکت می کنند. این نوع نویز می تواند به علت تاثیر امواج الکترومغناطیسی بر روی دوربین یا افت شدید سیگنال تصویر در طول انتقال به وجود آید.

روش های رفع نویز الکترونیکی

پیش از اطلاع از روش های اصلاح نویز الکترونیکی شما باید دلیل دقیق به وجود آمدن این نوع نویز را بشناسید. چیپ های تصویر دوربین های مداربسته حساسیت محدودی نسبت به نور دارند. این به این معناست که مقدار مشخصی نور برای تشکیل تصویر در دوربین مداربسته نیاز خواهد بود. زمانی که نور برای تشکیل تصویر کافی نیست یک مدار الکترونیکی به صورت خودکار سیگنال تصویر را تقویت می کند. این تقویت سیگنال باعث می شود نویز موجود در تصویر نیز تقویت شود که به صورت نقاط ریز رنگی در تصویر به نظر می رسد. 

پس دلیل اصلی به وجود آمدن نویز الکترونیکی در دوربین های مداربسته کم بودن نور در تصویر یا کم بودن حساسیت چیپ تصویر دوربین است. برای رفع این مشکل شما باید نور محیط نصب دوربین مداربسته را افزایش دهید و یا از دوربین هایی استفاده کنید که حداقل نور مورد نیاز آنها کمتر باشد. 

 

مشاوران روگا...
ما را در سایت مشاوران روگا دنبال می کنید

برچسب : نویز در تصویر دوربین مداربسته , نویسنده : مشاوران روگا moshaveranroga بازدید : 427 تاريخ : سه شنبه 1 آبان 1397 ساعت: 22:48

آیا باید دوربین مداربسته آنالوگ را با دوربین مدار بسته دیجیتال تعویض کنیم؟

دوربین های مداربسته دارای انواع مختلف انالوگ و دیجیتال هستند که هر کدام مناسب برای کاربری خاصی می باشند اغلب افراد که از دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده می کنند قصد تعویض آن را دارند و این سوال را از فروشندگان می پرسند که آیا باید دوربین مداربسته آنالوگ را با دوربین مدار بسته دیجیتال تعویض کنیم؟

در پاسخ به این سوال به شرح برخی از تفاوت های انواع دوربین های مداربسته آنالوگ و دیجیتال خواهیم پرداخت .

بررسی تفاوت بین دوربین های آنالوگ و IP

در این مقاله به بررسی نقاط قوت و ضعف دو سیستم نظارت تصویری بر پایه آنالوگ و تحت شبکه می پردازیم تا به جمع بندی مناسبی برای راهنمایی شما به انتخاب آگاهانه بین این دو سیستم برسیم.

این روزها اخبار صنعت CCTV پر شده از صحبت درباره تسخیر بازار توسط دوربین های آی پی (اینترنت پروتکل)! و گزارش هایی از نابودی زودرس دوربین های آنالوگ! در حالی که برخی از دوربین های آی پی (یا دوربین های تحت شبکه که گاهی به این نام هم خوانده می شوند) می توانند تصاویر با وضوح بالایی ارائه دهند، دوربین های مدار بسته آنالوگ همچنان بازده بیشتر، هزینه کمتر و کارائی قابل اطمینانی ارائه می دهند. قبل از تصمیم گیری در مورد انتخاب دوربین های آی پی در مقابل آنالوگ، اول بهتر است بدانید که دوربین های آی پی دقیقاً چه چیزی هستند و چه نیستند.

دوربین های آنالوگ و IP در نگاه اول بسیار شبیه هم هستند. اولین گام در ایجاد یک تصویر زمانی است که شاتر بر روی لنز دوربین باز می شود و نور را بر روی یک سنسور الکترونیکی که یا CCD (charged couple device) (دستگاه های جفت)یا یک CMOS  (complementary metal oxide semiconductor) (مکمل نیمه هادی اکسید فلزی) می تاباند. در مرحله بعد، پس از پردازش CCD یا CMOS سیگنال های تصویر آنالوگ توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال، بصورت دیجیتال تبدیل می شود. در این برهه، یا دیجیتال باقی می ماند اگر دوربین IP باشد، یا با استفاده از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ، به آنالوگ تبدیل می شود. اگر تصویر، آنالوگ باقی مانده است، به DVR و NVR برای کد گذاری منتقل می شود. اگر IP است، که در خود دوربین کد گذاری می شود.

 

مشاوران روگا...
ما را در سایت مشاوران روگا دنبال می کنید

برچسب : دوربین های مداربسته آی پی, دوربین مداربسته آنالوگ,دوربین مداربسته, نویسنده : مشاوران روگا moshaveranroga بازدید : 367 تاريخ : سه شنبه 1 آبان 1397 ساعت: 2:26